Mar Creatives is de perfecte partij wanneer je op zoek bent naar ijzersterke branding, doeltreffendE PR, inspirerende content of simpelweg slimme teksten die verkopen.

ik ondersteun graag op het gebied van marketing, PR en copywriting.  maar nog liever neem ik IN EEN DERGELIJK PROJECT de leiding.


EEN GREEP UIT mijn WERK

Foto Credits: Eduard Nijgh

Foto Credits: Eduard Nijgh

tos gallery

Van Parijs tot Amsterdam; TOS gallery is de wereld aan het veroveren. In 2017 en 2018 zorgde ik samen met designer Tosca Soraya Otten voor zoveel mogelijk PR rondom haar fashion label TOS gallery. De afgelopen jaren wisten we zowel binnen de Amsterdamse als binnen de Parijse mode- en kunstbranche vele journalisten en influencers met TOS gallery in contact te brengen. Enkele publicaties waar we trots op zijn: Vogue, AndC en ELLE.

Foto Credits: Anouk Fotografeert

Foto Credits: Anouk Fotografeert

The Self-Made Summit

Op 7 maart 2019 vond voor het eerst The Self-Made Summit plaats: Hét carrière event voor ambitieuze vrouwen (en dappere mannen). Ik was tijdens deze eerste editie verantwoordelijk voor de PR. Een greep uit de titels waarin The Self-Made Summit onder de aandacht werd gebracht: FD Persoonlijk, Het Jeugdjournaal, NU.nl, LINDAnieuws, Bedrock, Vogue, De Volkskrant en Marketing Tribune.

Schermafbeelding 2017-10-05 om 15.53.24.png

HORNBACH

Voor HORNBACH denk ik nu al zo’n drie jaar creatief mee over diverse campagnes. Van social media tot radio commercials en van nieuwsbrieven tot landelijke campagnes. Daarnaast schrijf ik rake en tegelijkertijd speelse teksten voor de grootste bouwmarkt van Nederland. Vreemde concepten, opvallende ideeën en stoere content; dat is waar het bij HORNBACH om gaat.

Foto Credits: Presstigieux

Foto Credits: Presstigieux

RENS KROES

Eind 2018 was ik verantwoordelijk voor de PR rondom het nieuwste boek van Rens Kroes ‘Rens - Mijn Lifestyle Guide’. Ik wist publicaties te realiseren bij media als Vogue, Viva, RTL Boulevard, AndC, Cosmopolitan, Glamour en Yoga Magazine. Ook organiseerde ik de bijbehorende boeklancering in de vorm van een perslunch voor 60 personen.

Schermafbeelding 2017-09-26 om 17.45.04.png

And C

Voor andc.tv schreef ik in 2017 en 2018 teksten met een knipoog. Niet het geijkte clickbait verhaal, maar korte online stukjes met karakter.

Foto Credits: Amandine Kuhlmann

Foto Credits: Amandine Kuhlmann

soda

Voor SODA make-up creëerde ik samen met Anne van Laarhoven (Annecdote) de complete brandguide, we bedachtende merknaam en tevens alle productnamen, we creëerden missie, visie & strategie en schreven de SODA makeup copy guidelines. In februari 2018 wordt SODA in 750 winkels in Rusland gelanceerd.

Foto Credits: Imke Panhuijzen

Foto Credits: Imke Panhuijzen

amsterdam fashion week

Gedurende zomer 2016 en winter 2017 mocht ik op interimbasis de functie van Marketing Manager Amsterdam Fashion Week vervullen. Met behulp van een enthousiast en kundig team, is gezorgd voor re-branding van het merk. Een mooie uitdaging, die onder andere leidde tot een treffende campagne waar ik, tot op de dag van vandaag, zeer trots op ben. Eveneens werd in deze periode het platform www.fashionweek.nl gelanceerd waardoor ik ook medeverantwoordelijk was voor de content op dit platform en de uitgebreide verslaggeving met betrekking tot de modeweek zelf. 

IMG_1319.JPG

WAT IS JOUW STIJL?

'Wat is jouw stijl' is een platform dat ik onder de vlag van en samen met creatief bureau 'Het Stormt' uitdacht en ontwikkelde voor de vloerenmerken 'Desso' en 'Tarkett'. Voor dit platform schrijf ik copy met betrekking tot interieur. Van hotspots tot binnenkijkers en van social media posts tot DIY artikelen. Naast dat ik voor 'Wat is jouw stijl' content produceer, beheer ik ook het Instagram account en schiet ik de foto's voor de binnenkijk-artikelen


instagram