Mar Creatives is de perfecte partij wanneer je op zoek bent naar ijzersterke branding, een doeltreffend social media plan, inspirerende content of simpelweg slimme teksten die verkopen.

ik ondersteun graag op het gebied van marketing, PR en copywriting.  maar nog liever neem ik op dit gebied de leiding. Als het even kan, samen met jou.


EEN GREEP UIT mijn WERK

TOS gallery campagnebeeld.jpg

tos gallery

Van Parijs tot Amsterdam; TOS gallery is de wereld aan het veroveren. In 2017 zorgde ik samen met designer Tosca Soraya Otten voor zoveel mogelijk PR rondom haar fashion label TOS gallery. We brachten afgelopen jaar zoveel mogelijk mensen binnen de mode- en kunstbranche met TOS gallery in contact en zijn nog lang niet klaar.

Schermafbeelding 2017-10-05 om 15.53.24.png

HORNBACH

Voor HORNBACH denk ik creatief mee over diverse campagnes. Van social media tot radio commercials en van nieuwsbrieven tot landelijke campagnes. Daarnaast schrijf ik rake en tegelijkertijd speelse teksten voor de grootste bouwmarkt van Nederland. Vreemde concepten, opvallende ideeën en stoere content; dat is waar het bij HORNBACH om gaat.

I&S_SODA_STILL-06.jpg

soda

Voor SODA make-up creëerde ik samen met Anne van Laarhoven (Annecdote) de complete brandguide, we bedachtende merknaam en tevens alle productnamen, we creëerden missie, visie & strategie en schreven de SODA makeup copy guidelines. In februari 2018 wordt SODA in 750 winkels in Rusland gelanceerd.

Schermafbeelding 2017-09-26 om 17.45.04.png

and c

Voor andc.tv schrijf ik teksten met een knipoog. Niet het geijkte clickbait verhaal, maar korte online stukjes met karakter. 

IMG_8966.JPG

Team unicorn

Team Unicorn is de t-shirt lijn die ik samen met Roos Mulder in de zomer van 2017 heb opgericht. Binnen dit merk ben ik verantwoordelijk voor marketing en PR.     

Fashionweek campagnebeeld.jpg

amsterdam fashion week

Gedurende zomer 2016 en winter 2017 mocht ik op interimbasis de functie van Marketing Manager Amsterdam Fashion Week vervullen. Met een enthousiast en kundig team om me heen, is gezorgd voor re-branding van het merk. Een mooie uitdaging, die onder andere leidde tot een treffende campagne waar ik, tot op de dag van vandaag, zeer trots op ben. Eveneens werd in deze periode het platform www.fashionweek.nl gelanceerd waardoor ik eveneens medeverantwoordelijk was voor de content op dit platform en de uitgebreide verslaggeving met betrekking tot de modeweek zelf. 

IMG_1319.JPG

WAT IS JOUW STIJL?

'Wat is jouw stijl' is een platform dat ik onder de vlag van en samen met creatief bureau 'Het Stormt' uitdacht en ontwikkelde voor de vloerenmerken 'Desso' en 'Tarkett'. Voor dit platform schrijf ik copy met betrekking tot interieur. Van hotspots tot binnenkijkers en van social media posts tot DIY artikelen. Naast dat ik voor 'Wat is jouw stijl' content produceer, beheer ik ook het Instagram account en schiet ik de foto's voor de binnenkijk-artikelen


instagram